Lazlow's everydays

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Family Guy

JLazlow 2010.09.14. 18:25

A Family Guy egy olyan rajzfilm sorozat, amit már az első résznél is meg lehet szeretni. A sorozat egy családról szól, amelynek tagjai egy kisvárosban laknak és mindig történik velük valami. 6 főszereplő van: 

 

Peter Griffin, a család feje, egy játékgyárban dolgozik. Mindig valami zűrbe keveredik; a cselekmény általában róla szól. Gyakoriak a visszaemlékezései, néha a nem is olyan távoli múltba.
Lois Griffin, az anyuka, aki mindig otthon van; zongoraleckéket ad. Gazdag családból származik, számára a családja az első.
Chris Griffin, Lois és Peter gyereke, mindig történik vele valami. A szobájában egy gonosz majom lakik. Imád rajzolni, és majdnem híres festő lett belőle.
Meg Griffin, Peter és Lois lánya, bár ez kétséges. Ő alakítja a tipikus tinédzserlányt, akinek mindig problémái vannak az alakjával, az iskolával...
Stewie Griffin, a legkisebb gyereke Peter-nek és Lois-nak, általában Lois megölése foglalkoztatja vagy a világuralom megszerzése. Csak Brian érti, mit beszél. Az egyik leginteligensebb a családban.
Brian Griffin, a család beszélő kutyája. Peter legjobb barátja, aki bele van zúgva Lois-ba. Hajlamos az alkoholizmusra. Stewie-val jól megértik egymást.

 

Természetesen több szereplő is feltűnik a sorozatban. A szomszédok a Cleveland család, a Tucker család és Glenn Quagmire. A híradósok is minden részben szerepelnek. A Halál és az Óriás csirke is visszatérő alakok.

Itt egy magyar oldal, ahol sok mindent megtudhattok róluk: Family Guy Blog

Címkék: egyéb family guy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lazlowseverydays.blog.hu/api/trackback/id/tr612267261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása